OLETTEKO MIETTINEET OMAA VUOROA RANTAKYLÄN LIIKUNTAHALLISTA? NYT ILMAINEN TESTIVUORO VARATTAVISSA HELMIKUULLE!

Rantakylän Liikuntahalli avautui tammikuun puolessa välissä ja on ollut siitä asti kovassa käytössä. Halli on saanut vuorolaisilta ja myös muualta tulleilta vierasjoukkueilta erittäin positiivista palautetta, muun muassa Kuopion Palloseuran Veikkausliigajoukkueen päävalmentaja Jani Honkavaara kutsui olosuhteita ”ruhtinaalliseksi” avajaisottelun jälkeen.

Nämä huippuolosuhteet ovat nyt siis tarjolla Pohjois-Karjalan seuroille, joukkueille, yhdistyksille ja rekisteröityneille yrityksille. Hallin avara ja valoisa tila, sekä uusinta mahdollista mallia oleva tekonurmi antaa loistavat mahdollisuudet harrastaa monia eri lajeja ympäri vuoden. Keväällä 2019 tekonurmikentän ympärille valmistuu vielä juoksusuorat ja monitoimialue joustopinnoitteella, jotka lisäävät entisestään hallin käyttömahdollisuuksia.

Hallissa on, hyvästä käyttöasteesta huolimatta, vielä jäljellä vapaita vuoroja, joita on mahdollista saada ryhmille, seuroille ja joukkueille käyttöön vakiovuoroiksi. Nyt halliyhtiö tarjoaa helmikuun ajan kaikille uusille käyttäjäryhmille mahdollisuuden varata ilmaiseksi oman testivuoron hallin tekonurmelta, jotta kaikki vuoroista kiinnostuneet pääsevät kokeilemaan halliolosuhteita käytännössä. Ilmaisen testivuoron voi käyttää yksi ryhmä/joukkue yhden kerran!

Jos olet kiinnostunut vakiovuorosta Rantakylän Liikuntahallissa ja haluat tulla testaamaan hallia joukkueesi/seurasi/ryhmäsi kanssa, toimi näin:

1. Katso hallin varauskalenterista vapaa vuoro helmikuulle, johon haluaisitte varata hallista vuoron. Varauskalenteriin pääset tästä: https://tilavajoensuu.fi/onlinekalenteri/joensuu-liikunta/guest.php?kt=tila%2C4723&laji=Jalkapallohalli  

2. Ole yhteydessä hallin yhteyshenkilö Timo Tahvanaiseen (puh. 050 5622 066, timo.tahvanainen@jippo.fi) ja sovi oma testivuoro hallista käyttöön.

3. Kun hallivarauksenne näkyy Tilavassa, varaus on rekisteröity ja voitte mennä sovitulla vuorolla halliin treenaamaan. HUOM! Ilmainen testivuoro voi peruuntua, jos samalle ajalle tulee ylimääräinen otteluvaraus. Peruuntumisesta ilmoitetaan teille henkilökohtaisesti.

Tervetuloa testaamaan uutta yhteistä halliamme!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *