Rantakylän Liikuntahalli – info | Tietoa hallista

Kolmen jalkapallojoukkueen (FC Hertta, Jippo-juniorit ja Jippo Ry) yhteinen hallihanke tuo joensuulaisen jalkapallon olosuhteet talviaikana Itä-Suomen parhaalle tasolle ja mahdollistaa ympärivuotisen harjoittelun ja pelit loistavissa puitteissa.

OLOSUHTEET

Rantakylän Liikuntahalli on pääsääntöisesti urheilu- ja liikuntakäyttöön tarkoitettu ylipainehalli, jossa on 120m x 76m sisätilaa. Hallissa on täysikokoinen jalkapallokenttä (104 m x 64m), ja keväällä 2019 sinne valmistuu kuusi juoksusuoraa ja monitoimialue kentän toiseen päähän.

Tavoitelämpötila talvella on minimissään +2 celsiusta. Hallin on yksi (1) virallinen sisääntulo pyöröovista ja varauloskäyntejä kahdeksan (8) kappaletta ympäri hallia. Pyöröoviin mahtuu max. neljä (4) ihmistä kerrallaan. Kevään 2019 aikana hallin yhteyteen tulee kontti-WC, varastokoppi ja omistajaseurojen yhteinen toimisto.

Lajit: jalkapallo, rugby, amerikkalainen jalkapallo, yleisurheilu, pesäpallo yms.

VUOROJEN VARAAMINEN, SAAPUMINEN JA JÄRJESTYSSÄÄNNÖT

Olemme kertoneet erillisellä sivulla vuorojen varaamisesta. Järjestyssäännöt löytyvät tästä linkistä ja lisää tietoa kulkuyhteyksistä, sijainnista ja saapumisesta löydät tästä linkistä.