Rantakylän Liikuntahalli – info | Tietoa hallista

Kolmen jalkapallojoukkueen (FC Hertta, Jippo-juniorit ja Jippo Ry) yhteinen hallihanke tuo joensuulaisen jalkapallon olosuhteet talviaikana Itä-Suomen parhaalle tasolle ja mahdollistaa ympärivuotisen harjoittelun ja pelit loistavissa puitteissa.

OLOSUHTEET

Rantakylän Liikuntahalli on pääsääntöisesti urheilu- ja liikuntakäyttöön tarkoitettu ylipainehalli, jossa on 120m x 76m sisätilaa. Hallissa on täysikokoinen jalkapallokenttä (104 m x 64m), kolme 100m juoksusuoraa ja monitoimialue kentän sisääntulopäädyssä.

Tavoitelämpötila talvella on minimissään +3 celsiusta. Hallin on yksi (1) virallinen sisääntulo pyöröovista ja varauloskäyntejä kahdeksan (8) kappaletta ympäri hallia. Pyöröoviin mahtuu max. neljä (4) ihmistä kerrallaan. Hallin sisääntulon edestä löytyy omistajaseurojen yhteinen toimisto sekä yksi pukukoppi. Suihkullinen pukukoppi löytyy jääkentän huoltorakennuksesta ja on varattavissa Rantakylän vahtimestareiden kautta (rantakyla@jns.fi). Muistathan tehdä varauksen hyvissä ajoin!

Lajit: jalkapallo, rugby, amerikkalainen jalkapallo, yleisurheilu, pesäpallo yms.

VUOROJEN VARAAMINEN, SAAPUMINEN JA JÄRJESTYSSÄÄNNÖT

Olemme kertoneet erillisellä sivulla vuorojen varaamisesta. Järjestyssäännöt löytyvät tästä linkistä ja lisää tietoa kulkuyhteyksistä, sijainnista ja saapumisesta löydät tästä linkistä.