Tältä sivulta löydät tietoa vuorojen varaamisesta, laskutuksesta, hinnoista, sekä yleisistä ehdoista.

VUOROJEN VARAAMINEN

Omistajaseurat varaavat omat vakiovuoronsa talvikaudeksi hallista ensimmäiseksi, jonka jälkeen muut seurat voivat varata jäljelle jääneet vuorot hallista. Omistajaseurojen vuorovarauksia jälkeen hallin vakiovuorovaraukset talvikaudelle tapahtuvat Joensuun kaupungin liikuntapalveluiden kautta Joensuun kaupungin vuorovarausperiaatteiden mukaisesti. Talvikauden aluksi tehtävän kaupungin vakiovuorojaon jälkeen jäljelle jääviä vuoroja voi varata vapaasti kuka vain.

Haluatko varata vuoron hallista? Vuorojen varaus sähköpostilla, laita viesti timo.tahvanainen@jippo.fi (kopioksi liikunta@joensuu.fi).

Kerro viestissä seuraavat asiat:

Vuoroa hakevan ihmisen ja seuran/joukkueen yhteystiedot:
-Yhteyshenkilön nimi
-Seura/joukkue/ikäluokka
-Osoite
-Sähköposti
-Puhelinnumero

Laskutustiedot:
-Maksajan nimi
-Laskutusosoite
-Postinumero/postitoimipaikka
-Viite
-Mahdollinen sähköinen laskutusosoite tai verkkolaskuosoite

Kerro myös samalla mille ajalle haet hallista vuoroa.

Vuorojen varaustilanteen näet Joensuun kaupungin tilojen nettikalenterin, Tilavan, kautta.

Voit katsoa helposti Tilavasta hallin varaustilanteen.

LASKUTTAMINEN

Hallista vakiovuoroja (vakiovuorojen ajanjaksot 1.11.-30.4. tai 1.1.-30.4.) ottaneilta seuroilta laskutetaan vakiovuorojen käytön jälkeen seuraavana kuukautena. Lyhyemmät vakiovuorot (1.1.-30.4.) alla oleviin hintoihin +10% lisä. Yksittäiset vuorot laskutetaan kuukauden jälkeen. Yksittäiset vuorot maksavat 20% lisää vakiovuoron hintaan. Vakiovuorolaisilta yksittäiset lisävuorot hinnoitellaan samalla hintakategorialla kuin heidän vakiovuorotkin. 

VAKIOVUOROJEN VAIHTAMINEN TAI MYYMINEN POIS

Vakiovuoroja ei voi peruuttaa, mutta ne voi vaihtaa seuran sisällä tai jonkun muun vakiovuoroja käyttävän seuran kanssa. Vuorojen vaihto tapahtuu seurojen/joukkueiden välillä eikä halliyhtiö ole vastuussa niiden toteuttamisesta, maksuista ja käytännön järjestelyistä. Hallivuoron voi myös myydä toiselle seuralle tai joukkueelle. Vuorojen myynti tapahtuu seurojen/joukkueiden välillä eikä halliyhtiö ole vastuussa niiden toteuttamisesta, maksuista ja käytännön järjestelyistä.

TALVIKAUDEN VAKIOVUOROHINNASTO (1.11.-30.4.) HUOM! Taulukossa koko kenttä hinnat, puolikas kenttä 50% hinnasta.

Maanantai-perjantaiLauantaiSunnuntai
Klo 15.30-16.30
120€
Klo 16.30-21.30
210€/h
Klo 21.30-22.30
120€
Klo 8-22 210 €/h
Klo 8-10 210€h
Klo 10-16 110€/h (peli/turnauskäyttöön)
Klo 16-22 210€/h

1.1.-30.4. (4kk) vakiovuorot: +10% hintoihin
Yksittäiset vuorot: +20% hintoihin

Kesäajan hinnasto (1.5.-31.10. vakio/yksittäiset vuorot)
Toukokuu, syyskuu 60€/h koko kenttä, 30€/h puolikas kenttä
Kesä-elokuu 40€/h koko kenttä, 20€/h puolikas kenttä
Lokakuu 110€/h koko kenttä, 55€/h puolikas kenttä

Hinnasto koulujen ollessa kiinni: (Hiihto/talviloma, syysloma sekä joululoma hallin ollessa auki)

Ma – Pe
8-15 Sovitaan vuoronvaraajan kanssa erikseen
15-22.30 Normihinnat

Halli on suljettu:

Jouluaatto 24.12.
Joulupäivä 25.12.
Tapaninpäivä 26.12.
Uudenvuoden aatto 31.12.
Uuden vuoden päivä 1.1.


RANTAKYLÄN LIIKUNTAHALLI OY: YLEISET EHDOT (TALVIKAUSI 1.11.-30.4.)

Vakiovuoroa ei voi perua. Sen voi antaa oman seuran muiden joukkueiden käyttöön, vaihtaa toisen vakiovuorolaisen kanssa tai myydä eteenpäin. Vakiovuorojen vaihdot sovitaan seurojen/joukkueiden kesken eikä halliyhtiö vastaa niistä. Vakiovuorot laskutetaan kuukauden välein seurojen/joukkueiden antamilla laskutustiedoilla. Maksuehto on 7 vrk tai erillisen sopimuksen mukaan.

Rantakylän Liikuntahalli Oy luovuttaa käyttövuoron/tilaisuuden alkaessa käyttäjälle tilassa olevin laittein ja varustein sekä tarvittaessa kilpailukuntoon saatettuna. Laitteiden ja varusteiden käyttökuntoon saattamisesta, laitteiden ja varusteiden turvallisuudesta ja turvallisesta käytöstä huolehtii käyttäjä samoin kuin tilaisuuden jälkeisestä laitteiden ja varusteiden purkamisesta.

Rantakylän Liikuntahallissa järjestettävien tilaisuuksien luvista, tilaisuuksien lipunmyynnistä, tilaisuuksien järjestyksenvalvojien hankinnasta sekä tilaisuuksien ja Rantakylän Liikuntahallin piha-alueen järjestyksenvalvonnasta vastaa käyttäjä. Rantakylän Liikuntahalli pidättää oikeuden valita ja hyväksyä tapahtuman asianmukaisuus ja hallin soveltuvuus kyseiselle tapahtumalle yhdessä Joensuun Kaupungin kanssa.

Rantakylän Liikuntahalli Oy ei anna takuuta Rantakylän hallin lämpötilasta, sillä se on riippuvainen myös ulkoilman lämpötilasta. Tavoitelämpötila talvella on minimissään +3 celsiusta. Varatuilla vuoroilla Rantakylän hallissa on noin 30-50% valaistusteho maksitehosta. Virallisissa peleissä ja kilpailuissa hallissa on maksimivalaistusteho. Käyttäjän esittämistä lisätöistä peritään todellisia kustannuksia vastaava korvaus.